Rajzpályázat


A 2022-es pályázatunkra beküldött alkotások ide kattintva tekinthetők meg.

 

Milyen a jövő lakóháza, milyen házakban élünk majd a jövőben?

2022-ben öt éves lett a siófoki Nagy Házépítő Kft., melynek alkalmából a generálkivitelező cég rajzpályázatot hirdet általános iskola második és harmadik osztályos tanulóinak körében. A résztvevő gyerekek tetszőleges technikával, a fantáziát szabadon engedve rajzolhatják le, hogy milyennek képzelik el a jövő lakóházát vagy milyen házakban élünk majd a jövőben.

A részvétel ingyenes, bárki nevezhet a pályázatra, aki megfelel a korosztályi feltételnek. Az alkotásról készült fotót vagy szkennelt változatot 2022. december 4-ig lehet beküldeni a nagyhazepito.rajzpalyazat@gmail.com email címre a pályázó gyermek nevének, életkorának, általános iskolai osztályának, lakcímének és a szülő telefonszámának megadásával együtt. Fontos, hogy csak azoktól a szülőktől fogadjuk el a nevezést, akik kitöltik a hozzájáruló nyilatkozatot és annak szkennelt változatát is csatolják a rajz mellé. A nyilatkozatot innen lehet letölteni: Szülői HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

A pályaműveket a Nagy Házépítő Kft. csapata értékeli, a hozzájáruló nyilatkozat aláírásával a pályázat résztvevője és annak családja elfogadja a cég döntését. A csapatunk által megválasztott két legkreatívabb rajz tulajdonosa egy-egy KidSafe Vision, SIM-kártyával működő gyermek okosórát kap. (A SIM-kártyát nem biztosítjuk a nyeremény mellé!)

A beküldött műveket december 4-e után feltöltjük a Nagy Házépítő Kft. facebook-oldalára, majd a december 12-ig az oldalon legtöbb lájkot összegyűjtő rajz tulajdonosa különdíjban, szintén egy KidSafe Vision gyermek okosórában és egy Xiaomi LCD kijelzős rajztáblában részesül. Fontos, hogy csak az eredeti poszt alatt összegyűlt lájkokat tudjuk majd figyelembe venni.

A pályázat társszervezője a siófoki Cafe Spirit, ahol a tervek szerint a zsűrink által kiválasztott tíz legkreatívabb rajzból egy kisebb kiállítás is nyílik majd karácsony előtt. A kávézó felajánlásaként ez a tíz család egyszeri 20 százalékos kedvezményt kap helyben fogyasztásra.